Uit het hart gesproken – Esther

Esther had haar eigen bedrijf en werkte daarnaast in de zorg. Ze werd chronisch ziek, verloor haar baan en moest ook haar eigen bedrijf stopzetten. Ondanks haar motivatie en wil om te werken, belandde ze tegen alle verwachtingen in in de bijstand. Ze doorliep meerdere trajecten, maar helaas zonder succes. Het traject van Stadshavens Rotterdam Werkt Echt was vanaf het eerste moment een verademing, vooral vanwege de persoonlijke benadering. Eindelijk voelde ze zich gehoord.

Tijdens de Reset Yourself Training ontdekte Esther dat ze haar ziekte nooit echt had verwerkt. En dat weerhield haar ervan om verder te gaan en opnieuw te beginnen. Dankzij de training vond ze rust in haar hoofd en een nieuw toekomstperspectief. Haar advies aan anderen: Blijf doorgaan, blijf gemotiveerd, blijf geloven in jezelf en geef nooit op. En pak alles aan wat er op je pad komt!

Esther is een harde, gemotiveerde werker met een bijzonder positieve instelling. Maar helaas heeft ze door haar ziektebeeld nog altijd geen passend werk kunnen vinden. Geeft u haar een kans? Mail dan naar info@reset-yourself.nl

Uit het hart gesproken – Esther

Je zou ook interesse kunnen hebben in