Uit het hart gesproken – Nicky

Nicky was gekluisterd aan zijn bank, zonder werk en zonder inkomen. Hij was niet verzekerd en zat volkomen vast in zijn situatie. Maar dankzij de Reset Yourself training zag Nicky in dat je zélf in beweging moet komen. Geïnspireerd door zijn mede-cursisten, vielen één voor één de puzzelstukjes op hun plek. Hij ging anders kijken naar zichzelf en de wereld om hem heen. En met hernieuwde motivatie en kracht ging hij zijn problemen stuk voor stuk te lijf.

Sinds de training voelt Nicky zich een ander mens. Elke dag komt hij met een goed gevoel uit bed, is op tijd op zijn werk, zet zich 100% in en is, zoals hij zelf zegt, ‘serieus aan het knallen’. Hij is volop aan het solliciteren en hoopt binnenkort als stratenmaker aan de slag te kunnen. Kleine sprongetjes vooruit maken, dat is zijn doel. Want, zo ontdekte Nicky, pas als zijn hoofd leeg is, ontstaat er weer ruimte voor nieuwe ideeën.

Nicky hoopt met zijn verhaal anderen te inspireren om óók in beweging te komen. Zijn tip: kom van die bank af, doe je ding en maak iets van je leven!

Uit het hart gesproken – Nicky

Je zou ook interesse kunnen hebben in