RESET YOURSELF PROGRAM

Eerst 100% resetten...

Resultaat behalen en succesvol zijn is slechts 20% een kwestie van kunnen en 80% een kwestie van willen. Diploma’s en vaardigheden zijn niets waard als de juiste ‘mind-set’ ontbreekt. Die gedachte vormt de basis van onze Reset Yourself Training. Een 6-daagse training waarin de mens centraal staat en de focus ligt op bewustwording. Beseffen wat je doet, begrijpen waarom je dat doet en ontdekken wat je kunt doen om dat gedrag te veranderen. Oftewel: een 100% reset!

Kijk hier voor meer informatie over de Reset Yourself Basic  Training.

Naast de algemene Reset Yourself Basic Training bieden wij ook een tweetal programma’s, specifiek gericht op respectievelijk jongeren (leeftijd 18 t/m 27 jaar) en professionals:

100% Maatwerk

De Reset Yourself Trainingen zijn naar wens uit te breiden met een of meerdere keuzemodules, waarmee wij u gedeeltelijk of geheel kunnen ontzorgen:

  • Module Selectie en instroom (optioneel)
  • Module Individuele coaching (optioneel)
  • Module Uitstroom (optioneel)

Op basis van bovenstaand keuzemenu kunt u uw eigen maatwerkprogramma samenstellen, volledig afgestemd op uw wensen en de behoeftes binnen uw organisatie. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bewezen succesvol

Inmiddels heeft onze aanpak zichzelf bewezen. Gemiddeld stroomt meer dan 50% van onze kandidaten duurzaam uit naar werk. Daarbij werken we nauw samen met gemeentes, bedrijven en organisaties. Met de deelnemers die na het traject (nog) geen werk hebben gevonden, gaan we op zoek naar alternatieve mogelijkheden om wél te kunnen bijdragen aan de samenleving.

In beweging komen én blijven

De eerste stap is vaak het lastigste. Daarom stimuleren wij de mensen om in beweging te komen, bijvoorbeeld via vrijwilligerswerk. Zinvol bezig zijn en er (weer) toe doen draagt bij aan iemands zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde. Ook blijft er als je bezig bent, minder tijd over om te piekeren, waardoor ook de stress afneemt. Door in contact te komen met andere mensen, wordt bovendien het netwerk groter, wat op termijn de kans op een betaalde baan vergroot.

 

Waarom kiezen voor het Reset Yourself Program?

Ieder mens heeft een uniek talent. Wij helpen om die talenten naar boven te halen.

De kandidaten worden geïnspireerd het beste uit zichzelf te halen, en daarmee bij te dragen aan een betere wereld, voor zichzelf en voor anderen.

Ieder mens is en blijft verantwoordelijk voor zijn of haar eigen keuzes. Die boodschap loopt als een rode draad door ons programma.

Ons uitgangspunt is kandidaten te begeleiden naar betaald werk.

Voor wie er geen zicht is op betaald werk, wordt samen met de kandidaat gezocht naar een passend alternatief om toch een bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving, en zo te bouwen aan een zinvol en gelukkig bestaan.

Reset Yourself Trainingen

Keuzemodules

De Reset Yourself Training kan naar wens worden aangevuld met één of meer van onderstaande modules. Deze modules kunnen ook intern worden aangeboden:

Voor de selectie en instroom van kandidaten hebben wij een effectief stappenplan ontwikkeld, waarmee snel een duidelijk beeld ontstaat van de kandidaat en zijn of haar hulpvraag. Hierbij werken we nauw samen met de verschillende ondersteunende diensten. Wilt u meer weten over ons stappenplan voor een slimme en effectieve intake, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Om te voorkomen dat de kandidaten na de Reset Yourself Training in een ‘gat’ vallen, is het van belang ze ook in de periode daarna te blijven begeleiden. Wij bieden een individueel coachingstraject aan waarbij we de kandidaten ondersteunen bij het overwinnen van hun angsten en ze stimuleren om actief deel te gaan uitmaken van het arbeidsproces en of de maatschappij, bijvoorbeeld via vrijwilligerswerk. Wilt u meer weten over deze individuele aanpak, neem gerust contact met ons op.

Wanneer alle emotionele of praktische belemmeringen zijn opgelost of geregeld, zoals bijvoorbeeld schulden, kunnen wij ondersteuning bieden bij het begeleiden van de kandidaat naar vrijwilligerswerk, leerwerkplaatsen, stageplaatsen of betaald werk. Ook in deze fase van het re-integratietraject kunnen wij u als opdrachtgever volledig ontzorgen.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in het Reset Yourself Program, een specifieke training en/of module, dan wel de mogelijkheden voor uw organisatie, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.