Reset Yourself Basic Training

Open de deur naar ongekende mogelijkheden

Beperkende overtuigingen kunnen ons er enorm van weerhouden om het optimale uit ons leven te halen. Juist door bepaalde (soms veilige) patronen te doorbreken, dingen te gaan doen die je nog nooit hebt gedaan en zo nu en dan uit je ‘comfort zone’ te stappen, open je deuren naar ongekende mogelijkheden. En creëer je de ruimte om een blijer en gelukkiger mens te worden.

Inzicht in eigen gedrag

Tijdens de zesdaagse Reset Yourself Basic Training wordt de cursist zich bewust(er) van al zijn of haar bewuste en onderbewuste patronen. Door meer inzicht te krijgen in het eigen gedrag en de achterliggende reden van dat gedrag, leren de cursisten om andere, vaak betere keuzes te maken. Dat geeft niet alleen een beter gevoel, maar ook meer zelfvertrouwen.

Geen trucjes, maar handvatten

Wij leren de cursisten geen trucjes, maar bieden ze handvatten om (blijvend) anders naar zichzelf en hun leven te gaan kijken. Een volledige ‘reset’ dus. Want door anders te denken, ga je anders doen. Daarnaast is in de trainingen ook alle ruimte voor plezier. En dat is minstens zo belangrijk, want lachen werkt bevrijdend.

Bewezen formule

De Reset Yourself Basic Training is een inmiddels bewezen formule. De training is naar wens uit te breiden met één of meerdere keuzemodules. Ook kunnen na de training, indien gewenst, een of meerdere terugkomdagen worden georganiseerd. De frequentie hiervan zal in onderling overleg worden vastgesteld. De training kan ook worden verzorgd op locatie.

Wilt u meer informatie over de inhoud van de Reset Yourself Basic Training en/of de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Reset Yourself Trainingen

Keuzemodules

De Reset Yourself Training kan naar wens worden aangevuld met één of meer van onderstaande modules. Deze modules kunnen ook intern worden aangeboden:

Voor de selectie en instroom van kandidaten hebben wij een effectief stappenplan ontwikkeld, waarmee snel een duidelijk beeld ontstaat van de kandidaat en zijn of haar hulpvraag. Hierbij werken we nauw samen met de verschillende ondersteunende diensten. Wilt u meer weten over ons stappenplan voor een slimme en effectieve intake, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Om te voorkomen dat de kandidaten na de Reset Yourself Training in een ‘gat’ vallen, is het van belang ze ook in de periode daarna te blijven begeleiden. Wij bieden een individueel coachingstraject aan waarbij we de kandidaten ondersteunen bij het overwinnen van hun angsten en ze stimuleren om actief deel te gaan uitmaken van het arbeidsproces en of de maatschappij, bijvoorbeeld via vrijwilligerswerk. Wilt u meer weten over deze individuele aanpak, neem gerust contact met ons op.

Wanneer alle emotionele of praktische belemmeringen zijn opgelost of geregeld, zoals bijvoorbeeld schulden, kunnen wij ondersteuning bieden bij het begeleiden van de kandidaat naar vrijwilligerswerk, leerwerkplaatsen, stageplaatsen of betaald werk. Ook in deze fase van het re-integratietraject kunnen wij u als opdrachtgever volledig ontzorgen.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in het Reset Yourself Program, een specifieke training en/of module, dan wel de mogelijkheden voor uw organisatie, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.