Reset Yourself Training for Professionals

Haal het optimale uit jezelf én anderen

De grote uitdaging voor iedereen die met mensen werkt en/of leiding geeft, is: hoe inspireer je je mensen om in beweging te komen? Vaak zie je als professional de potentie in de ander en weet je wat je met elkaar wilt en kunt bereiken. Maar hoe krijg je die ander zover om daadwerkelijk tot actie over te gaan en het optimale uit zichzelf te (willen) halen?

Spiegelen

Jij als begeleider/coach/trainer/consulent (of welke titel je ook hanteert) kunt helpen om onbewuste patronen en gedragingen bloot te leggen en de ander stimuleren en inspireren verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar ontwikkeling en groei. Juist door die ander een spiegel voor te houden en te confronteren met zichzelf en zijn gedrag, zet je de ander aan om in beweging te komen.

Train de trainer

Werk je met mensen en/of geef je leiding? En merk je dat je soms vastloopt in hetgeen je met je mensen zou willen bereiken? Dan is de Reset Yourself Training for Professionals wellicht iets voor jou. Een inspirerende training, geïnspireerd op de inmiddels beproefde Reset Yourself Basic Training, waarin je een schat aan kennis en inzichten opdoet, zodat je met nog meer plezier en zelfvertrouwen je vak kunt uitoefenen.

Tijdens de Reset Yourself Training for Professionals:

  • Leer je aansluiting te vinden en in contact te komen met je doelgroep;
  • Krijg je meer inzicht in de methodieken en technieken die ten grondslag liggen aan de Reset Yourself Training;
  • Ga je zelf voelen en ervaren wat de oefeningen uit de training met je doen;
  • Leer je verschillende werkvormen in te zetten en krijg je handvatten om de mensen met wie je werkt te inspireren om (weer) in beweging te komen.

100% Maatwerk

De Reset Yourself Training for Professionals is bedoeld voor iedereen die vanuit zijn of haar professie met mensen werkt en/of een leidinggevende rol vervult. De training duurt, al naar gelang de vraag, 1 tot 6 dagen en wordt inhoudelijk volledig afgestemd op de wensen en behoefte van de deelnemers en/of de organisatie. Altijd 100% maatwerk dus! Deze training sluit ook perfect aan bij de overige modules uit het Reset Yourself Program.

Reset Yourself Trainingen

Keuzemodules

De Reset Yourself Training kan naar wens worden aangevuld met één of meer van onderstaande modules. Deze modules kunnen ook intern worden aangeboden:

Voor de selectie en instroom van kandidaten hebben wij een effectief stappenplan ontwikkeld, waarmee snel een duidelijk beeld ontstaat van de kandidaat en zijn of haar hulpvraag. Hierbij werken we nauw samen met de verschillende ondersteunende diensten. Wilt u meer weten over ons stappenplan voor een slimme en effectieve intake, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Om te voorkomen dat de kandidaten na de Reset Yourself Training in een ‘gat’ vallen, is het van belang ze ook in de periode daarna te blijven begeleiden. Wij bieden een individueel coachingstraject aan waarbij we de kandidaten ondersteunen bij het overwinnen van hun angsten en ze stimuleren om actief deel te gaan uitmaken van het arbeidsproces en of de maatschappij, bijvoorbeeld via vrijwilligerswerk. Wilt u meer weten over deze individuele aanpak, neem gerust contact met ons op.

Wanneer alle emotionele of praktische belemmeringen zijn opgelost of geregeld, zoals bijvoorbeeld schulden, kunnen wij ondersteuning bieden bij het begeleiden van de kandidaat naar vrijwilligerswerk, leerwerkplaatsen, stageplaatsen of betaald werk. Ook in deze fase van het re-integratietraject kunnen wij u als opdrachtgever volledig ontzorgen.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in het Reset Yourself Program, een specifieke training en/of module, dan wel de mogelijkheden voor uw organisatie, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.