Reset Yourself Event

Info deelnemers

Yes, wat leuk dat je meer wilt weten over ons event. Dit is event is niet zomaar een saaie, verplichte, standaard bijeenkomst. Dit is anders. Wij zijn enorm gedreven om jou te helpen om weer meer van het leven te kunnen genieten.


“Word jij er soms ook zo moe van dat anderen je vertellen wat je moet doen?”

“Ik geloof dat het veel mooier is om de kracht en de energie te vinden om zelf de oplossingen te vinden. Tijdens het Rest Yourself Event help ik je om bij jouw eigen antwoorden te komen. ” – Hans Oranje I Founder Reset Yourself


Anders dan anders

Tijdens het Reset Yourself Event krijg je niet zomaar tips en adviezen of nieuwe vaardigheden. Dit event gaat verder. Je ontvangt nieuwe inzichten, zodat je zelf kunt beslissen wat je nodig hebt. Dat betekent dat we je geen nieuwe vaardigheden gaan leren. We gaan je helpen om zelf inzichten te vinden over je eigen mindset. 


“Mijn werkconsultant wilde perse dat ik ernaar toe ging. Maar wat ben ik blij dat ik ben gegaan.”

Joachim | Bezoeker event

Stel je even voor…

Op een sollicitatiegesprek komen drie mensen binnen. Ze zijn alle drie vol zelfvertrouwen. Jij bent de vierde en voelt je wat onzeker. Da’s ook niet zo gek. Want bij de laatste twee sollicitatiegesprekken ben je niet aangenomen. Je denkt bijvoorbeeld: “Ik weet het niet. Die baan is vast niks voor mij. Ik ben het niet waard.” En misschien denk je het niet letterlijk zo, maar straal je het wel uit. Je potentiele werkgever ziet het aan alles; je gezichtsuitdrukking, je houding.

Hoe groot is de kans dat jij net zoveel kans maakt op die baan dan die andere drie personen?

Dat is mindset. De manier waarop je denkt, is van grote invloed op je gedrag. En je gedrag is van grote invloed op wat je bereikt in het leven. In totaal hebben we allemaal ongeveer 40 tot 60.000 gedachten per dag. Dat betekent dat je per wakker uur aan zo’n 3.000 dingen denkt. Dat zijn ruim 50 gedachten per minuut! En da’s ook niet zo gek. We zijn vader, moeder, zus, broer, partner, mantelzorger en hebben nog veel meer rollen. Het is dus druk in ons hoofd.

Tijdens het Reset Yourself Event zoeken we de stilte op, gaan we samen aan de slag en ontvang je veel inzichten die je weer verder gaan helpen. We hebben het deze dag samen over hoe je stappen kan maken op het gebied van werk, gezondheid, geld of relaties. Samen. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

“Het is enorm frustrerend en het maakt je verdrietig als je leven niet loopt zoals je vroeger gehoopt had. Dat is heel logisch. Maar laat dat gevoel je leven niet beheersen. Er is een manier om weer meer van het leven te gaan genieten. Die manier laat ik je heel graag zien.” – Hans Oranje

Na dit event

  • Sta je er niet meer (meer) alleen voor. Jij weet ook: samen bereik je meer. 
  • Ervaar je meer zelfvertrouwen. Handig voor je volgende sollicitatiegesprek.
  • Weet je waar voor jou de mogelijkheden liggen naar een leven met meer ontspanning.

Het is een bijzonder event waar je een heerlijke lunch krijgt, bijzondere mensen ontmoet en waarna je met veel inspiratie naar huis toe gaat. Een dagje uit, en dan ook nog eens een hele nuttige en waardevolle dag. Zo ziet de dag eruit:

08: 30 uur Ontvangst met koffie en thee
09:00 uur Start blok 1: jouw mindset
10:30 uur Koffie/thee en tijd om de informatiemarkt te bezoeken
11:30 uur Start blok 2: keuzes maken
12:30 uur Uitgebreide lunch
13:30 uur Start blok 3: de sleutel voor verandering 
14:30 uur Tijd om de informatiemarkt te bezoeken

Tijdens de informatiemarkt kun je terecht bij diverse stands over voeding, financiën, kleding en meer. Deze dag zijn alle mensen er helemaal voor jou. Wil je er graag bij zijn? Informeer bij jouw klantmanager wanneer er een event is. Na het event kun je opgeven voor een 6-daagse training. Klik hier om meer te lezen over deze training.


Veelgestelde vragen

 Helpt dit event me aan een baan?
Het event is erop gericht om jou te helpen om beslissingen te gaan maken. Je gaat geen vaardigheden leren hoe je makkelijker of sneller aan een baan komt. Toch kan het event er wel aan bijdragen, want er is ook een banenmarkt waar je in de pauzes naartoe kan.

Ik heb mijn eigen religie al die me helpt om te verstillen. Waarom zou ik dan toch hierheen komen?
Dit event heeft niets met religie te maken. Het gaat hier om een andere manier van verstillen.

Ik heb zoiets ooit al gedaan. Is het dan nog steeds nuttig voor mij?
Jazeker. Als je zoiets al hebt gedaan, dan weet je dat herhaling van deze informatie heel fijn en heel waardevol is. Elke keer pik je er toch net wat andere dingen uit die op dat moment voor jou belangrijk zijn.

Waarom wordt dit event georganiseerd? 
Hans geeft al enkele jaren de training Reset Yourself. Dit is een 6-daagse training. De aanvragen voor deze training zijn echter zo groot, dat er niet voldoende plekken zijn. Om toch meer mensen de boodschap van deze training mee te geven, zijn de events in het leven geroepen. Hier kunnen meer mensen naartoe. Tijdens het event is er de mogelijkheid om je aan te melden voor de volledige training van 6 dagen (3x 2 dagen). Meer dan de helft van de mensen maakt hier meestal gebruik van. (Let op: plekken zijn beperkt) Meer over deze training (link)


Dit zeggen de deelnemers

Ik heb geleerd dat iedereen zijn eigen problemen heeft. Maar het is wat je er zelf van maakt. – Praanwatie

Ik heb geleerd om meer voor mijzelf op te komen, waardoor ik meer zelfverzekerd ben geworden. – Natascha

Ik heb inzichten gekregen zodat dingen op hun plaats vielen en ik het los kon laten. – Fatima

Nu weet ik dat ieder mens vast zit in zijn eigen cirkeltje. Ik heb geleerd wat ik kan doen om het beter te maken. – Wendy

Ik heb geen twijfel meer over mijn kwaliteiten. – Aboucar

Ik heb geleerd om ook voor mijzelf te kiezen, in ben naast partner, moeder, dochter ook ik. – Rachida

Ik heb geleerd dat op tijd komen ook respect voor mijzelf is. – Jenny

Ik ben de enige die verantwoordelijk is voor mijn leven. – Teresita

Ik ga meer delen van mijzelf. – Fatos

Ik ga meer in kleine stappen denken en meer liefde geven aan mijzelf. – Ramona

Wat ik heb geleerd is dat je binnen een zeer korte tijd heel hecht kunt worden met een groep geweldige mensen. – Vanessa

Het heeft mij zeker geholpen positiever en gemotiveerder in het leven te staan. – Vannessa

Ik heb heel veel geleerd met meer zelfvertrouwen en doorzetten. – Rihanna